Reklama

Reklama

Disneyho neodolatelná mluvící štěňata vyrážejí vstříc dobrodružství ve filmu, který je zavede přes půl světa do starobylého Egypta. S pomocí několika nových exotických přátel se z jejich epické výpravy stane nevyčerpatelná studnice zábavy. Pětice oblíbených mluvících štěňat se vrací v tomto snímku, který je při hledání mýtického klenotu, jenž byl kdysi cennou součástí Kleopatřiny sbírky, zavede až do Egypta. Když štěňata zjistí, že proslulý náhrdelník zvaný Kočičí oko je ukryt kdesi v Egyptě, vydají se na dobrodružství svého života. Nejsou ale jediní, kdo se chce Kočičího oka zmocnit. Proradná kočka jménem Ubasti totiž hodlá využít nadpřirozené síly drahokamu k tomu, aby získala převahu v odvěké válce mezi kočkami a psy. Snad se našim čtyřnohým hrdinům podaří, s pomocí přátelského velblouda jménem Cammy a mazaného orangutana Babiho, vypátrat Kočičí oko dřív a zabránit tak nedozírné katastrofě, která by zničila rovnováhu v živočišné říši. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda za šteniatka a Egypt, pretože keby to vidím ako malá šušňa určite by to bol práve pre tie veci môj top film, a keby okolo ešte preletí asteroid pozerala by som to dookola. Teraz môžem povedať, že som to prežila len ako kulisu pri raňajkách, a že keď budú moje deti niekedy v budúcnosti chcieť pozerať podobné hovadiny a Teletabies urobím im aj sebe kakavko a sebe tam šprcnem aj trocha rumu, lebo tieto záležitosti sa v triezvom stave nedajú pozerať :D haf haf ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Indiana Jones se reinkarnoval do pěti štěňat, která se vydávají hledat náhrdelník Kleokatry. Jsou zde patrné nízké náklady a piškotí zaměření nelze upřít, ale jako rodinná sobotní dopolední podívaná neurazí. 50% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je velkolepé jak dokáže tahle banda nabízet pořád nudnou záležitost a že se pořád snaží vymýšlet další a další sračky. ()

Majduskabb 

všechny recenze uživatele

Štěňátka jsou pořád stejně roztomilá, příběh je pořád stejně dobrej. Ale přece jenom mluvící opice, had a velbloud už na mě byli v té změti zvířátek trošku moc. 3* za štěňátka zlatého retrívra, za dobrý námět a za dobré hlášky. Film rozhodně neurazí, a není jen pro ty malé diváky, myslím, že milovníky psích filmů potěší stejně, jako předchozí díly o buddies :) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama