foto

Albert Augier

  • nar. 29.2.1924
    Paříž, Île de France, Francie
  • zem. 2.2.2007 (82 let)
    Paříž, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Asterix v Británii - vyp.
1984 Až do září
Baby Smurf, The - vyp.
Dovolená snů
1982 Tir groupé
1981 Chanel Solitaire
1980 Věž rukojmí (TV film)
1979 Huba toho druhého
1978 Láska s otazníkem
Violette Nozière
Ça va pas la tête
1977 Gang
Jeune proie pour mauvais garçons
1976 L'ordinateur des pompes funèbres
1975 Akce Lady Marlène
Cikán
La mémoire
Láska a smrt
1974 ...et mourir de désir
Podezřelí
1973 Dva muži ve městě
Punition, La
1972 Elle cause plus, elle flingue
Smůla
1971 Max a rváči
Na stromě - vyp.
Saut de l'ange, Le
1970 Borsalino
Un été sauvage
1969 Mister Freedom
Tintin a chrám Boha slunce
1967 Ďábelsky Váš
1965 Četník v New Yorku
1963 Porteuse de pain, La
1960 Pain des Jules, Les
1959 Nuit des traqués, La
1957 Trois jours à vivre
1956 Marie-Antoinette reine de France
1955 Couteau sous la gorge, Le
1952 Le Costaud des Batignolles
1951 Laurel a Hardy zdědili ostrov
1950 Gunman in the Streets

TV seriály

1997 Diabolik (TV seriál)
1995 Byl jednou jeden... vynálezce (TV seriál)
Budoucnost (E26)
Armstrong, Měsíc a vesmír (E25)
Lorenz - Táta Kačer (E24)
další epizody (13)
1994 Byl jednou jeden... vynálezce (TV seriál)
Stephenson - plnou parou vpřed (E13)
Lavoisier a chemie (E12)
Buffon a dějiny naší planety (E11)
další epizody (13)
1985 Spartakus a podmořské slunce (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1982 Village sur la colline, Le (TV seriál)
1981 Podvodník z povolání (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1978 Byl jednou jeden... člověk (TV seriál)
Byla jednou jedna země... a zítra? (E26)
Bláznivá léta (E25)
Ach, ta zlatá doba (E24)
další epizody (26)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
1967 Příběhy míši Kolargola (TV seriál)
1965 Train bleu s'arrête 13 fois, Le (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace