foto

Mickey Morton

  • nar. 8.3.1927
    Illinois, USA
  • zem. 8.8.1993 (66 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Cartel
Je to v háji
1988 Mimo zákon
Ve jménu lásky
1985 Legenda o Orinovi
Tajemná noc duchů (TV film)
1984 Sam's Son
1983 Off the Wall
1979 Poprask v Severní ulici
Racquet
1978 My Boys Are Good Boys
The Billion Dollar Hobo
The Star Wars Holiday Special (TV film)
1977 American Raspberry
Legrace s Dickem a Jane
1976 The Four Deuces
1971 Head On

TV seriály

1985 Growing Pains (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 Legends of the Superheroes (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Laverne & Shirley (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Far Out Space Nuts (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Land of the Lost (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Hráči z Triskelionu (S02E17)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace