foto

Kurt Jaggberg

  • nar. 10.11.1922
    Wien, Rakousko
  • zem. 27.12.1999 (77 let)
    Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Tatort: Des Glückes Rohstoff (TV film)
1989 Muž v soli (TV film)
1988 Camillo Castiglioni oder die Moral der Haifische (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
1986 Tatort - Alleingang (TV film)
Tatort - Das Archiv (TV film)
Tatort - Die Spieler (TV film)
Tatort - Strindbergs Früchte (TV film)
1985 Tatort – Fahrerflucht (TV film)
1983 Die Erben
1982 Die Ausgesperrten (TV film)
1981 Kopfstand
Tarabas (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1976 Münchnerinnen (TV film)
1974 Perahim - die zweite Chance
1973 Der Vorgang (TV film)
Přehlídka (TV film)
1972 Der Tod des Ministers (TV film)
Ein Käfer gibt Vollgas
Letzte Werkelmann, Der
1971 Der kleine Muck (TV film)
Flucht - Der Fall Münzenberg (TV film)
Italiener, Der (TV film)
1970 Blaue Blüten (TV film)
Wie eine Träne im Ozean (TV film)
1969 Die Enthüllung (TV film)
Tommy Tulpe (TV film)
1968 Smrt v červeném jaguáru
1967 Das Attentat - Der Tod des Engelbert Dollfuß (TV film)
1966 Stahlnetz - Der fünfte Mann (TV film)
1965 Das Leben des Horace A.W. Tabor - Ein Stück aus den Tagen der letzten Könige (TV film)
Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
1964 Das Phantom von Soho
Die Gruft mit dem Rätselschloß
Stahlnetz - Strandkorb 421 (TV film)
1963 Alles gerettet (TV film)
Stahlnetz - Das Haus an der Stör (TV film)
1962 Alpenkönig und Menschenfeind (TV film)
1961 Der Transport
Die seltsame Gräfin
Elisabeth von England (TV film)
1960 Das Kreuz (TV film)
Ich heiße Robert Guiscard (TV film)
1959 Der Verräter (TV film)
1955 Der letzte Akt
Heimatland
Spionage
1953 Die fünf Karnickel
Flucht ins Schilf
1952 Wienerinnen

TV seriály

1990 Roda Roda (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Moselbrück (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Wir werden ihn Mischa nennen (S01E186)
1985 Místo činu (TV seriál)
Baranskis Geschäft (S01E175)
Nachtstreife (S01E172)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der Mann mit den Rosen (S01E163)
1983 Der gute Engel (TV seriál)
Diese Drombuschs (TV seriál)
Ich heirate eine Familie (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mord in der U-Bahn (S01E150)
1982 Místo činu (TV seriál)
Mordkommando (S01E142)
1981 Místo činu (TV seriál)
Mord in der Oper (S01E129)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mord auf Raten (S01E117)
1979 Místo činu (TV seriál)
Mord im Grand-Hotel (S01E105)
1978 Die Kur (TV seriál)
Vor Gericht seh'n wir uns wieder (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mord im Krankenhaus (S01E92)
1977 Místo činu (TV seriál)
Der vergessene Mord (S01E79)
1976 Místo činu (TV seriál)
Annoncenmord (S01E66)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Urlaubsmord (S01E55)
1974 Derrick (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mord im Ministerium (S01E44)
1973 Merkwürdige Lebensgeschichte des Friedrich Freiherrn von der Trenck (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frauenmord (S01E35)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Samtfalle (S01E23)
1971 Místo činu (TV seriál)
Mordverdacht (S01E12)
AE 612 ohne Landeerlaubnis (S01E10)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Stewardessen (TV seriál)
1968 Alles dreht sich um Michael (TV seriál)
1967 Le Comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)
Oberinspektor Marek (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ossy Kolmann - Abgeschminkt (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1993 Moral (divadelní záznam)
1981 Weekend im Paradies (divadelní záznam)
1972 Libussa (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky