foto

Alvin Ing

  • nar. 26.5.1938 (80 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Gambler
2000 Ve spárech yakuzy
1997 Stopy ve sněhu
1989 Oddíl z Beverly Hills
1985 Dopravní přestupky
1981 People vs. Jean Harris, The (TV film)
1980 Blázni ve vězení
Tajemná záře nad Pacifikem
1971 Made for Each Other

TV seriály

2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cuba Libre (S02E16)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Stone (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace