foto

D. Neil Mark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Cesta smrti
Smrt a život Charlieho St. Clouda
2004 10,5 stupně (TV film)
Connie a Carla
2003 Fenomén 2 (TV film)
2002 Santa Claus 2
2001 Start v ohrožení
2000 6. den
Tajemství pana Rice
They Nest (TV film)
1999 Dítě evoluce (TV film)
Smrtelná hrozba
Turbulence 2: Strach z létání
1998 Twister se vrací (TV film)
1997 Nákaza (TV film)
1996 Night Visitors (TV film)
Smrti v patách (TV film)
1995 Útěk ze zóny 14 (TV film)
1993 Nebezpečná učitelka (TV film)
1991 I Still Dream of Jeannie (TV film)

TV seriály

2009 Alice (TV seriál)
Riese (TV seriál)
Stav beztíže (TV seriál)
Rubicon (E05)
H2IK (Hell If I Know) (E04)
Pilot (E01)
Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
2004 Dotek zla (TV seriál)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Návrat hrdiny (S02E11)
2002 Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Rockpoint P.D. (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Saturn Dreaming of Mercury (S03E16)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
První přikázání (S01E05)
Krajní meze (TV seriál) - a.z.
Zvláštní vydání (S03E18) - a.z.
1996 Cesta do neznáma (TV seriál)
Bohové lásky (S02E02)
Akta X (TV seriál)
Průbojný (S03E17)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Hlas rozumu (S01E21)
Podivné náhody (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace