foto

Pascal Aubert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Belinda et moi (TV film)
2013 Ce monde est fou (TV film)
2012 Agentura: I možné je nemožné (TV film)
Cloclo
2011 La Planque
2010 Belleville story (TV film)
Coup de chaleur (TV film)
Gardiens de l'ordre
Kurýr expres
Son esquisse
2009 Le Roi de l'évasion
Okrsek 13: Ultimátum
Znovu vstaň
2008 Désobéir (Aristides de Sousa Mendes) (TV film)
2007 Vérités assassines (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
2005 Dossier Caroline Karsen
Quartier V.I.P.
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
2001 Blažené bytosti
Tři králové
Yamakasi

TV seriály

2015 Le Passager (TV seriál)
2013 Dernier recours (TV seriál)
La Famille Katz (TV seriál)
Tout sur la mère (E04)
Bonne année (E02)
Pátrací oddělení (TV seriál)
In memoriam (S07E01)
2012 Des soucis et des hommes (TV seriál)
Main Courante (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
A corps perdus (S06E07)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Les Larmes de Pasquin (S01E01)
Platane (TV seriál)
2010 Maison des Rocheville, La (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Zone rouge (S06E07)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
Ligne de feu (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
La Bonne Fée (S03E05)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Eaux profondes (S03E08)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do posledního dechu (S17E02)
2007 Podezření (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Vents contraires (S02E07)
Connexion dangereuse (S02E05)
Julie Lescautová (TV seriál)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 David Nolande (TV seriál)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Bratři ve zbrani (S14E05)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Aféra Lerner (S13E06)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt klenotníka (S12E05)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace