foto

Sandrine Rigaux

  • nar. 2.8.1973 (44 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Když strach přichází (TV film)
2007 Gangsteři
2006 Aurore, une autre histoire
2005 Il ne faut jurer... de rien!
Můj život ve vzduchu
2004 Pardon (TV film)
2003 Dirlo: Lucie, Le (TV film)
2002 Kurýr

TV seriály

2018 Dix pour cent (TV seriál)
Béatrice (S03E05)
2015 L'amour à 200 mètres (TV seriál)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
2007 Brigade Navarro (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 Préjudices (TV seriál)
2005 Allo T où? (TV seriál)
Faites comme chez vous (TV seriál)
2004 Jeff a Leo (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Grand patron, Le (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace