foto

Jacques Hansen

  • nar. 30.10.1943 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 L'ombre d'un franc-tireur (TV film)
2007 Nous nous sommes tant hais (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
2004 Lila Claudelová (TV film)
2003 Faux frères, vrais jumeaux (TV film)
Krásná Valentina (TV film)
Pierre et Farid (TV film)
2002 Apporte-moi ton amour
La dame de la plage
Rebelles de Moissac, Les (TV film)
2001 Bella ciao
Vol de la colombe, Le (TV film)
Yamakasi
2000 Merci pour le geste
Passage interdit (TV film)
1999 Nuit des hulottes, La (TV film)
1997 Cassidi et Cassidi: Le prix de la liberté (TV film)
Crime d'amour (TV film)
L'homme que j'aime (TV film)
Un étrange héritage (TV film)
1996 Une mère en colère (TV film)
1993 Voyageuse du soir, La (TV film)
1992 Mes coquins (TV film)
1988 Doux amer
1980 Carton rouge, Le (TV film)
Le devine-vent (TV film)
So long, rêveuse (TV film)
1979 Karel a Lucie
1978 Le Passe-montagne
1974 Flocons rouges, Les (TV film)
Une affaire à suivre (TV film)
1973 La boîte (TV film)
1972 Liberté surveillée (TV film)

TV seriály

2015 La Stagiaire (TV seriál)
Bien d'exception (S01E02)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2012 Caïn (TV seriál)
Juge et partie (S01E03)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Addiction (S02E12)
2008 Duval a Moretti (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2004 Le président Ferrare (TV seriál)
Léa Parkerová (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Femmes d'occasion (S09E02)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zrádné pátrání v minulosti (S13E02)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Mort programmée (S08E01)
2002 Action Justice (TV seriál)
Groupe flag (TV seriál)
Malone (TV seriál)
Petit café (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Le Prix de l'excellence (S07E03)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
Le sélec (TV seriál)
Marseille (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Rocca (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1980 Fin du Marquisat d'Aurel, La (TV seriál)
Les aventures de Thomas Gordon (TV seriál)
1979 Un comédien lit un auteur (TV seriál)
1978 Derniers témoins (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Christine (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
1973 Enfant de l'automne, L' (TV seriál)
1970 Ça vous arrivera demain (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace