foto

Chantal Banlier

  • nar. 10.7.1945 (73 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ma part de strudel
2013 Demi-soeur
La dernière campagne (TV film)
2011 Isabelle disparue (TV film)
Largo Winch 2
2010 Copacabana
Famille décomposée (TV film)
2009 Je suis heureux que ma mère soit vivante
Ježek
Les figures
2008 Disco
Elles et moi (TV film)
Françoise Dolto, le désir de vivre (TV film)
Klientka
2007 2 dny v Paříži
Le métier qui rentre
Tajemství
Život umělce
2006 Célibataires
Grand Charles, Le (TV film)
Miluješ-li mě, následuj mě
Pour l'amour de Dieu (TV film)
2005 Bonbon au poivre
La bourde
La vie est à nous!
2004 Družička
Illustre inconnue
2003 Beaux jours, Les (TV film)
Nos enfants chéris
Un fils de notre temps (TV film)
Un été de canicule (TV film)
2002 Parlez-moi d'amour
Pravda o Charliem
Sachez chasser
Sous bonne garde (TV film)
Tous les chagrins se ressemblent (TV film)
2001 Les Acteurs anonymes
P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
2000 Le bois du Pardoux (TV film)
1999 Un dérangement considérable
Un pur moment de rock'n roll
1998 Jours heureux, Les (TV film)
La Classe de neige
1997 Rachel et ses amours (TV film)
1995 Lulu, král Francie (TV film)
Sept ans et demi de réflexion
1994 Úsměv
1992 C'est mon histoire: Un enfant tant désiré (TV film)
1990 Blé en herbe, Le (TV film)
Notre Juliette (TV film)
1988 Malá zlodějka
Retour à la boulangerie
Takové divné místo k setkání
1987 Náhlý závan větru
1986 La très bonne nouvelle
1985 L´Effrontée
1983 Zhoubné pátrání
1975 Rudý Ibis
1970 Mort de Danton, La (TV film)
1968 Ukradené polibky

TV seriály

2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
La Femme de l'ombre (S08E07)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Únik (S04E04)
Vlak (S04E01)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Un seul être vous manque (S03E01)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2007 Nos enfants chéris - la série (TV seriál)
Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
2004 Montanové (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Škola zločinu (S09E01)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1994 Avocat d'office (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace