foto

Vincent Martin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Voyageur (TV film)
2015 Florida
La victoire des vaincus (TV film)
Talár
2014 Daleko od lidí
2013 Boeuf clandestin, Le (TV film)
2012 Petit roi, Le
2011 Isabelle disparue (TV film)
Prázdniny u moře
Tout le monde descend (TV film)
2010 Jiný Dumas
Potůčky
2009 Královna a kardinál (TV film)
Évasion, L' (TV film)
2007 Moi, Louis, enfant de la mine (TV film)
Paní z Izieu (TV film)
2006 Le Lièvre de Vatanen
Sarah Bernhardt: Une étoile en plein jour (TV film)
2005 Allons petits enfants (TV film)
Když zazní zvon
Les vagues (TV film)
2004 Haute coiffure (TV film)
Na hraně (TV film)
Strážce majáku
Vous êtes de la région? (TV film)
2003 Affaire Dominici, L' (TV film)
Marie et le loup
Pas de repos pour les braves
Vítejte u Rozových
2002 Ella a její matky (TV film)
Maîtresse en maillot de bain, La
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Belphegor: Fantom Louvru
Vent de poussières (TV film)
2000 Chvění motýlích křídel
Toute la ville en parle (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Cocu magnifique, Le (TV film)
Merci mon chien
Qui plume la lune?
1998 L'Enfant des terres blondes (TV film)
Plus qu'hier moins que demain
This Could Be the Last Time (TV film)
1997 Le surdoué (TV film)
Noël en Quercy (TV film)
1994 Příliš hlučná samota
1993 Dose mortelle (TV film)
1991 Appelez-moi Tonton (TV film)
1990 Jean Galmot, aventurier
Mort a dit peut-être, La (TV film)
1988 Breaking Loose: Summer City II
Takové divné místo k setkání
1987 Beauf, Le
Champ d'honneur
1986 Hôtel du paradis
Rodinná rada
Takhle to děláme v Moskvě
Trop tard Balthazar
1985 Blanche a Marie
Podivná policie
Thé au harem d'Archimède, Le
1984 Ať žije život
Cavaliers de l'orage, Les
Histoire du caporal
La Femme publique
Ni avec toi ni sans toi
Pravý břeh, levý břeh
Swannova láska
1983 Ahoj, tajtrlíku!
Ceux d'en bas
Edith a Marcel
1980 Bažanti kontra Dracula

TV seriály

2011 Famille d'accueil (TV seriál)
Un diamant brut (S10E08)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Le Cas de madame Luneau (S03E04)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Hautot père et fils (S01E06)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2002 L'enfant des Lumières (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Parole d'honneur (S02E05)
Žena zákona (TV seriál)
Coupable idéal (S04E04)
1998 Dossier: disparus (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
Belle Époque (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Stíny včerejška (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Les jupons de la révolution (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2011 Mireuil Meander

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky