foto

Bernard Malaisy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 La voyante (TV film)
Richelieu, la pourpre et le sang (TV film)
2012 Chartreuse de Parme, La (TV film)
Simple question de temps (TV film)
2011 Je m'appelle Bernadette
Louis XI, le pouvoir fracassé (TV film)
2009 Cartouche (TV film)
Diamant 13
La saison des immortelles (TV film)
2008 Charlotte Corday (TV film)
2007 Piano oublié, Le (TV film)
2006 Le serment de Mado (TV film)
2005 Cyrano de Ménilmontant (TV film)
2004 Peine d'une mère, La (TV film)
2003 Les Grands frères (TV film)
2002 Destin de Clarisse, Le (TV film)
2000 Roule routier (TV film)
1999 Rivale, La (TV film)
Un bonheur si fragile (TV film)
1998 Elle a l'âge de ma fille (TV film)
Jours heureux, Les (TV film)
Théo et Marie (TV film)
1997 Des gens si bien élevés (TV film)
Inspecteur Moretti: La maison brûlée (TV film)
Une vie pour une autre (TV film)
Voisine, La (TV film)
1996 Marché du sport, Le (TV film)
Une fille à papas (TV film)
1995 Cavalier des nuages, Le (TV film)
Hospoda Jamajka (TV film)
Impossible Monsieur Papa, L' (TV film)
Nebezpečná žena (TV film)
1994 Immeuble, L' (TV film)
Tempêtes (TV film)
1982 Lise et Laura (TV film)
1981 Putain d'histoire d'amour
1979 Grilles closes (TV film)
1978 Haro
Paradis des riches, Le
1973 Demain matin

TV seriály

2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Eaux profondes (S03E08)
Jugement dernier (S03E06)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
Láska a moře (TV seriál)
1999 Severní vítr (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v továrně (S08E02)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Rej masek (S07E02)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Madame le consul (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace