foto

Elisabeth Fraser

  • nar. 8.1.1920
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 5.5.2005 (85 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Od devíti do pěti
Scarlett O'Hara War, The (TV film)
1967 Absolvent
Cesta na západ
The Ballad Of Josie
Tony Rome
1966 Loď se skleněným dnem
Znovuzrození
1965 A Patch of Blue
1963 Kdo to spal v mé posteli?
1962 Dva na houpačce
1959 Ask Any Girl
1958 The Tunnel Of Love
1954 The Steel Cage
Young at Heart
1953 Half-Dressed for Dinner
So Big
Three Chairs for Betty
1951 Callaway Went Thataway
Smrt obchodního cestujícícho
When I Grow Up
1950 Hills of Oklahoma
1949 Dear Wife
Roseanna McCoy
1948 All My Sons
1942 Busses Roar
Commandos Strike at Dawn
Muž, který přišel na večeři
The Hidden Hand
1941 One Foot in Heaven

TV seriály

1972 Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Rodina Addamsova (TV seriál)
Uncle Fester's Toupee (S01E31)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Bill Dana Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
One Happy Family (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Fibber McGee and Molly (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Your Show Time (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace