foto

Addison Powell

  • nar. 23.2.1921
    Belmont, Massachusetts, USA
  • zem. 8.11.2010 (89 let)
    Shelburne, Vermont, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Vraždy s růžencem
1984 Threesome (TV film)
1980 Doctor Franken (TV film)
1977 Contract on Cherry Street (TV film)
Generál MacArthur
Tail Gunner Joe (TV film)
1975 Reincarnation of Peter Proud, The
Tři dny Kondora
1973 Pueblo (TV film)
The Man Without a Country (TV film)
1971 The Coming Asunder of Jimmy Bright (TV film)
1968 Případ Thomase Crowna
1963 Francouzským stylem
1961 Young Doctors, The
1959 The Mating Game

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
The Adams Chronicles (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Diagnosis: Unknown (TV seriál)
Directions (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Way of the World (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace