foto

Makoto Sakamoto

  • nar. 17.6.1977 (42 let)
    prefektura Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Futagašira 2 (TV film)
2012 Ghostwriter Hotel
Saigo Kara Nibanme no Koi 2012 Aki (TV film)
2010 Kuronezumi
Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
2009 Gakkó ura saito
Hakudžicumu
2008 Nodame kantâbire in Yôroppa (TV film)
Sunshine Days
Šakariki
2007 Gumi. Chocolate. Pine
Itsuka no kimi e
2006 Aogura
Limit of Love: Umizaru
Sukeban Deka: Kódo nému = Asamija Saki
Z moře není návratu
2005 Denša otoko
Furai, dadi, furai
Gjakkó nain
2004 Hana to Arisu
Jenifa
2003 Battle Royale II: Requiem
2001 Love Song
2000 Kamen gakuen

TV seriály

2015 The Hatsumori Bemars (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
Rešša sentai Tokkjúdžá (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
Zoku. Saigo Kara Nibanme no Koi (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Ataru (TV seriál)
Saigo kara nibanme no koi (TV seriál)
Soko o Nantoka (TV seriál)
2011 Barairo no Seisen (TV seriál)
2010 Unubore Deka (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Meitantei no okite (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
2007 Garireo (TV seriál)
Liar Game (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
2006 Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Gôgô sentai Bôkenger (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
2005 Nobuta. O produce (TV seriál)
Pink no idenshi (TV seriál)
Umizaru (TV seriál)
2003 Yanpapa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky