foto

Johnny Ray Gill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sometimes I Feel
2016 One Shot
2013 The Purge: The Morning After
2012 Nebezpečná touha (TV film)

TV seriály

2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Anthem (S05E14)
2017 Sněží! (TV seriál)
Crack (S01E07)
Underground (TV seriál)
Ache (S02E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jedna kniha, dvě obálky (S14E21)
2016 BrainDead (TV seriál)
The End of All We Hold Dear: What Happens When Democracies Fail: A Brief Synopsis (E13)
Talking Points Toward a Wholistic View of Activism in Government: Can the Top Rebel? (E12)
Six Points on the New Congressional Budget: The False Dichotomy of Austerity vs. Expansionary Policies (E11)
další epizody (10)
Underground (TV seriál)
Graves (S01E08)
Cradle (S01E07)
Run & Gun (S01E05)
další epizody (7)
Rectify (TV seriál)
All I'm Sayin' (S04E08)
2014 Rectify (TV seriál)
Running with the Bull (S02E01)
2013 Rectify (TV seriál)
Jacob's Ladder (S01E06)
Drip, Drip (S01E05)
Plato's Cave (S01E04)
další epizody (5)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vězeň v potrubí (S07E07)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Klauni přicházejí (S01E10)
Domácí vězení (S01E09)
V ghettu (S01E08)
další epizody (10)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky