foto

Lucie Kuprová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2017 Cesta za králem trollů
2013 Líbánky
2008 Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2005 Oliver Twist
2004 Vetřelec vs. Predátor

TV seriály

2012 Zázraky života (TV seriál)
Volný vztah (S02E12)
Rozvod (S02E11)
Rozloučení (S02E10)
další epizody (12)
2011 Znamení koně (TV seriál)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
Slušný chlapec (S02E15)
Messenger (S02E14)
další epizody (9)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (13)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Vesnická balada (S02E09)
Otázka víry (S02E06)
Nenávist (S02E05)
další epizody (7)

Divadelní záznam

1996 Dracula (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky