foto

Richard Coca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Go for Sisters
2008 Moe
2002 Minority Report
2001 Mexičan
2000 Bob's Video
Luminarias
1997 Selena
1996 Osamělá hvězda
Proč kočka není pes?
1993 La Carpa
Mistr neznámého boje
Rána bez milosti
Sunset Grill
1992 Já, Američan
Teror v L.A.
1991 Nebezpečná hra
1989 Nevinné lži (TV film)
Parent Trap III (TV film)
1985 Sunset Strip

TV seriály

1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Konflikt (S02E06)
MacGyver (TV seriál)
Psáno na zdi (S07E12)
1990 Good Grief (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Slippin' Into Darkness (S03E02)
1987 Ohara (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sanchez of Bel Air (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Zkažená jablka (S03E06)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky