foto

Don Knight

  • nar. 16.2.1933
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.8.1997 (64 let)
    Squaw Valley, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Canterville Ghost, The (TV film)
International Airport (TV film)
1982 Msta přichází z močálu
1980 The Kids Who Knew Too Much (TV film)
The Secret War of Jackie's Girls (TV film)
1979 Buffalo Soldiers (TV film)
1977 Code Name: Diamond Head (TV film)
1976 Poklad na ostrově Matecumbe
1975 Knedlíková banda
1974 Death in Space (TV film)
Prasečí farma (TV film)
Return of the Big Cat (TV film)
1973 Murdock's Gang (TV film)
Trader Horn
1971 Birdmen, The (TV film)
Hitched (TV film)
Something Big
1970 Havajané
Příliš pozdní hrdina
1968 K čertu s hrdiny
1967 Zabij draka
1966 Munster, Go Home!

TV seriály

1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Me & Mrs. C. (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Automan (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
Small & Frye (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
The Chisholms (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
1975 Swiss Family Robinson (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
S dýkou v mysli (S02E04)
Etuda v černém (S02E01)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Way of Love (S01E08)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace