foto

Tasneem Roc

  • nar. 11.12.1978 (42 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Love and Monsters
2014 Malá smrt
2012 Kath & Kimderella
Not Suitable for Children
2011 Hořící muž
2009 7th Hunt, The

TV seriály

2019 Reckoning (TV seriál)
Best Life (E09)
Harrow (TV seriál)
Sub Silentio (S02E08)
Parce Sepulto (S02E07)
Audere Est Facere (S02E02)
další epizody (4)
2018 Harrow (TV seriál)
Non Sum Qualis Eram (S01E05)
Finis Vitae Sed Non Amoris (S01E04)
Rake (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 4 (S05E04)
2015 Winter (TV seriál)
2013 Reef Doctors (TV seriál)
2011 Pravda a spravedlnost (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Crocodile Tears (S04E02)
2008 Out of the Blue (TV seriál)
Packed to the Rafters (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
2001 Head Start (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky