foto

Gábor Pogány

  • nar. 28.10.1915
    Budapešť, Maďarsko
  • zem. 1999
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1990 Piccolo popolo, Il (TV film)
Stiamo attraversando un brutto periodo
1989 Cinque rose di Jennifer, Le
1988 Chiari di luna
Verdikt
1980 Prete di Caltagirone, Il (TV film)
1979 Polvos mágicos
1978 Narození Páně (TV film)
Top Secret (TV film)
1977 Antonio Gramsci: i giorni del carcere
Kleinhoff Hotel
1976 Lezioni di violoncello con toccata e fuga
Quelli della calibro 38
1975 Banca di Monate, La
L'ultima chance
L'ultimo treno della notte
Labbra di lurido blu
1974 Cugina, La
Dva misionáři
1973 Altra faccia del padrino, L'
Badessa di Castro, La
Divorce His - Divorce Hers (TV film)
Neuvěřitelná dobrodružství Italů v Rusku
1972 D'amore si muore
Modrovous
Snow Job
1971 Maddalena
Uomo dagli occhi di ghiaccio, L'
Uomo dalla pelle dura, L'
Valdez přichází
1970 Hnízdo
Microscopic Liquid Subway to Oblivion
1969 Doppia faccia, A
Na řvoucích strojích do Monte Carla
1968 Dobrý den, paní Campbellová!
Scacco internazionale
1967 Doktor Faust
Encrucijada para una monja
Morte non conta i dollari, La
Očarovaná láska
Three Bites of the Apple
1966 A Man Could Get Killed
Je léto, půl jedenácté večer
Piacevoli notti, Le
1965 La vida nueva de Pedrito de Andía
Pianos mecánicos, Los
Samba
1964 Intrigo, L'
Roma contro Roma
Romeo e Giulietta
Sette contro la morte
Ursus, il terrore dei kirghisi
1963 Beta Som
Císařská Venuše
Tutto è musica
1962 L'arciere delle mille e una notte
1961 Poslední soud
1960 Contessa azzurra, La
Horalka
I dolci inganni
Tu che ne dici?
1959 Lui, lei e il nonno
Prepotenti più di prima
Slepá ulička
1958 Agguato a Tangeri
Amore e chiacchiere (Salviamo il panorama)
Italiani sono matti, Gli
Pezzo, capopezzo e capitano
1957 Camping
Totò, Vittorio a doktorka
1956 Beatrice Cenci
Londra chiama Polo Nord
1955 Amis pour la vie
Non scherzare con le donne
1954 Camilla
Cortigiana di Babilonia
Delirio
Figlia di Mata Hari, La
Johanka z Arku u kůlu
Naše časy
1953 Cose da pazzi
Fermi tutti arrivo io!
Jedna z nich
La voce del silenzio
Lasciateci in pace
Siamo donne
Spartaco
1952 Altri tempi - Zibaldone n. 1
Ha da venì... don Calogero!
1951 La strada finisce sul fiume
Vedi Napoli e poi muori
Vendetta del corsaro, La
1950 Cristo proibito, Il
Gli inesorabili
1949 Bacio di una morta, Il
Donne senza nome
Duello senza onore
Fiamma che non si spegne
1948 Assunta Spina
Uomo dal guanto grigio, L'
1947 Genoveffa di Brabante
1946 Addio, mia bella Napoli!
1945 Abito nero da sposa, L'
Fuga nella tempesta
1944 Aeroporto
Resurrezione
1943 Arcobaleno
Calafuria
1942 Carmela
Documento Z-3
La contessa Castiglione
Paura d'amare
1941 Confessione
Divieto di sosta

TV seriály

1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1978 I problemi di Don Isidro Parodi (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)

Dokumentární

1972 Pink Floyd: Živě v Pompejích
1962 Il Mondo di notte numero 2
1959 Europa di notte

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace