foto

Jozef Alexander Tallo

  • nar. 12.1.1924
    Reca, Československo
  • zem. 24.9.1978 (54 let)
    Bratislava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1977 Advokátka - kniha
1976 Pozor, ide Jozefína! - kniha
1975 Šepkajúci fantóm - kniha
1974 Do zbrane, kuruci! - kniha
1973 Prípad krásnej nerestnice - kniha
1970 Rekviem za rytierov - kniha
1967 Volanie démonov - kniha
1966 Vrah zo záhrobia - kniha
1965 Smrť prichádza v daždi - kniha
1964 Archimedov zákon - kniha
1959 Muž, ktorý sa nevrátil - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace