foto

Mike Ragan

  • nar. 18.2.1918
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • zem. 25.8.1995 (77 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Černá výprava
1968 Three Guns for Texas
1967 Dobré časy
1966 Gunpoint
Nevada Smith
Vyloupení banky v L. A.
Záchrana vzácného plemene
1965 Dark Intruder
1964 Elvis: Viva Las Vegas
1963 Čtyři z Texasu
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
Stagecoach to Dancers' Rock
1960 Hell Bent for Leather
1958 Darby's Rangers
Frontier Gun
1957 Hear Me Good
1956 Blackjack Ketchum, Desperado
Ride the High Iron (TV film)
The Bold and the Brave
The Man Is Armed
UFO útočí!
Útok!
1955 Bobby Ware Is Missing
Dial Red O
Headline Hunters
Last of the Desperados
One Desire
Panther Girl of the Kongo
Tall Man Riding
The Rawhide Years
The Spoilers
Zuřivý úsvit
1954 Bitter Creek
Ride Clear of Diablo
The Bounty Hunter
The Yellow Mountain
Two Guns and a Badge
1953 Arrowhead
Canadian Mounties vs. Atomic Invaders
Gunsmoke
Law and Order
Son of Belle Starr
1952 Back at the Front
Flesh and Fury
Hellgate
Loan Shark
Montana Belle
Springfieldka
Target
1951 Dakota Kid, The
Den, kdy se zastavila Země
Don Daredevil Rides Again
Jim Thorpe -- All-American
Texans Never Cry
1950 Cow Town
Desperadoes of the West
Fence Riders
Lucky Losers
North of the Great Divide
Over the Border
Radar Secret Service
Ready to Ride
Riders of the Range
Six Gun Mesa
Storm Over Wyoming
West of Wyoming
1949 Big Jack
Brand of Fear
Ghost of Zorro
Grand Canyon
Prince of the Plains
Red Desert
Riders of the Dusk
Roaring Westward
1948 Carson City Raiders
Dangers of the Canadian Mounted
Harpoon
Night Time in Nevada
Overland Trails
Renegades of Sonora
The Far Frontier
The Return of Wildfire
1947 Buffalo Bill Rides Again
Christmas Eve
Hoppy's Holiday
Jesse James Rides Again
Ramrod
Song of the Wasteland
Tělem a duší
1946 Wild West
1944 Fuzzy Settles Down
1942 Wake Island
1941 Go West, Young Lady
1924 Ten, jehož políčkují

TV seriály

1966 Batman (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Quatermass and the Pit (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Buffalo Bill Jr (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Captain Midnight (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
I Led 3 Lives (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Bible: Nový zákon (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Dick Tracy (TV seriál)
The Cisco Kid (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace