foto

Julia Montgomery

  • nar. 2.7.1960 (60 let)
    Kansas City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 One Hot Day
2016 Altered Reality
2012 A Green Story
1994 Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti (TV film)
Prostě úžasná
1992 Pomsta šprtů 3: Nová generace (TV film)
Stůj, nebo maminka vystřelí!
1990 Černý sníh
1988 Krutá spravedlnost
South of Reno
1987 Anthony
1986 Škola letušek
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Boj na řece
Nickel Mountain
Pomsta šprtů
1982 Scaremaker, The
1981 Senior Trip (TV film)

TV seriály

1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Plný dům (TV seriál)
Co takhle poděkovat (S03E19)
1989 Columbo (TV seriál)
Sex a ženatý detektiv (S08E03)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1985 Remington Steele (TV seriál)
Coffee, Tea or Steele (S04E08)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Loterie (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Král šprtů (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky