foto

Hervé Lassïnce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Darling
2004 Korsický případ
Mladí, krásní a zkažení
2000 Americká stopa
1998 Paparazzi

TV seriály

2018 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Monica (S03E02)
2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Falešný viník (S20E04)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Histoire d'une fille de ferme (S01E01)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Soin Homo Sapiens (S01E20)
2001 Julie Lescautová (TV seriál)
Nejdelší noc (S10E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky