foto

Stanislas Forlani

  • nar. 26.4.1982 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Baptêmes du feu (TV film)
2006 C'est beau une ville la nuit
Du goût et des couleurs (TV film)
2005 Dossier Caroline Karsen
2004 Juste un peu de réconfort...
Mladí, krásní a zkažení
2003 Capitaine Lawrence (TV film)
Compagnon, Le (TV film)
2002 Le souffle court
2001 KOndoMEDIE
Maire, Le (TV film)
Margaux Valence: Le secret d'Alice (TV film)
2000 Deux frères (TV film)
Marie-Tempête (TV film)
1999 Le voyou et le magistrat (TV film)
Mauvaise passe
Un pont entre deux rives
1997 Un arbre dans la tête (TV film)
1996 Le fou de la tour (TV film)
Sortez des rangs
1995 Le petit garçon
1991 Génial, mes parents divorcent!

TV seriály

2006 Tajemství Sopky (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Complicité de viol (S09E04)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Une mère à tout prix (S01E02)
2000 Le lycée (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S03E02)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Regards d'enfance (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace