foto

Roland Schäfer

  • nar. 27.10.1943 (75 let)
    Wilhelmshaven, Oldenburg, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 3
2008 Eine Liebe im Zeichen des Drachen (TV film)
Mikado
2007 Na úpatí sopky (TV film)
2006 Mann von der Botschaft, Der
2004 Außer Kontrolle (TV film)
2002 Lilly unter den Linden (TV film)
2001 Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
1999 Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
Waiting Time, The (TV film)
1997 Gesches Gift
1996 Die Putzfraueninsel
1995 Große Abgang, Der (TV film)
1994 Einmal Macht und zurück - Engholms Fall (TV film)
1993 Mord danach, Ein (TV film)
1992 Verlorene Landschaft
1991 Das vergessene Tal (TV film)
1990 Hard Days, Hard Nights
1989 Die Affäre Rue de Lourcine (TV film)
Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
Růžová zahrada
Setkání
Staatskanzlei, Die (TV film)
1985 Betrogen
1982 Beil von Wandsbek, Das (TV film)
1980 Deutschland bleiche Mutter
1977 Notwehr (TV film)
1976 Esther (TV film)

TV seriály

2008 Unschuldig (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Padlí andělé (S01E02)
Post Mortem (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Těžká volba (S05E05)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Frauen morden leichter (TV seriál)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
1995 Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Rosenbaum (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Treuhänderin (TV film)
2000 Deutschlandspiel (TV film)
1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)
1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)

TV pořady

1983 Haus Vaterland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace