foto

Sieghardt Rupp

  • nar. 14.6.1931
    Bregenz, Vorarlberg, Rakousko
  • zem. 20.7.2015 (84 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Spanische Fliege, Die (TV film)
1994 Etwas am Herzen
1990 Tatort - Seven Eleven (TV film)
1989 Professor Bernhardi (divadelní záznam)
Weiningers Nacht
1981 Bockerer
1980 Match (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1979 Válečný kříž
1976 Donadieu (divadelní záznam)
1974 Wer stirbt schon gerne unter Palmen?
1973 Tatort - Kressin und die zwei Damen aus Jade (TV film)
Tatort - Tote Taube in der Beethovenstraße (TV film)
1972 Der Tod des Ministers (TV film)
Tatort - Der Fall Geisterbahn (TV film)
Tatort - Die Samtfalle (TV film)
Tatort - Kressin und der Mann mit dem gelben Koffer (TV film)
Tatort - Kressin und die Frau des Malers (TV film)
1971 Heißer Sand (TV film)
Käpt'n Rauhbein aus St. Pauli
Narrenspiegel (TV film)
Tatort - Kressin stoppt den Nordexpress (TV film)
1970 Invaze do Afriky
Komm, liebe Maid und mache
1969 Alle Kätzchen naschen gern
Heintje - Ein Herz geht auf Reisen
Hoppe, hoppe, Reiter (TV film)
Sedm červených baretů
Spion unter der Haube (TV film)
1968 Angelika a sultán
Engel der Sünde
S tváří dítěte
Zucker für den Mörder
1967 Der Gürtel (TV film)
Five Golden Dragons
La lunga sfida
Mittsommernacht
Nezkrotná Angelika
Nur kein Cello (divadelní záznam)
1966 1000 dollari sul nero
Hledá se Johnny R.
Ich suche einen Mann
Velký flám
Weibsteufel, Der
1965 Geheimnis der drei Dschunken, Das
Liebesquelle, Die
Regresa un pistolero
V říši Stříbrného lva
1964 Der letzte Ritt nach Santa Cruz
Mezi supy
Pro hrst dolarů
Tim Frazer jagt den geheimnisvollen Mister X
1963 Das Feuerschiff
Don Juan kommt zurück (TV film)
Ein Alibi zerbricht
Those Who Take Risks
1962 ...und ewig knallen die Räuber
Deutschland - deine Sternchen
Die Försterchristel
Lulu
Mariandls Heimkehr
Rote Rausch, Der
Waldrausch
Wilde Wasser
1961 Der Teufel spielte Balalaika
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
Orgelbauer von St. Marien, Der
1960 Am Galgen hängt die Liebe
Glocken läuten überall
Mein Vaterhaus steht in den Bergen
Wegen Verführung Minderjähriger
1959 Mädchen für die Mambo-Bar

TV seriály

1972 Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
1971 Místo činu (TV seriál)
Kressin und der Laster nach Lüttich (S01E05)
Kressin und der tote Mann im Fleet (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace