foto

Gary Reineke

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Foxfire, confessions d'un gang de filles
2008 Válečné hry 2: Kód smrti
2005 Černá vdova (TV film)
2004 Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)
Pavouk
2001 Getting In
Klářin portrét
2000 Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (TV film)
1999 Konec léta (TV film)
1998 Netvor (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
Tunel strachu (TV film)
1996 Střípky vzpomínek (TV film)
1993 Dieppe (TV film)
1992 Chyťte vraha (TV film)
Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
1990 Hitler's Daughter (TV film)
Nejstarší družička na světě (TV film)
1989 Den první (TV film)
George's Island
Milénium
Top of His Head, The
1988 Železný orel 2
1987 Bluffing It (TV film)
1986 Murder Sees the Light (TV film)
1985 Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks
Jimmy Valentine (TV film)
Když se kácí les (TV film)
1984 Islands (TV film)
The Surrogate
1982 Grey Fox, The
If You Could See What I Hear
Vražedná linka
1981 Choice of Two, A
1980 Agency
Nic osobního
Únos prezidenta
1979 Albertans, The (TV film)
Riel (TV film)
1978 Power Play
1977 Proč střílet učitele
Rituals
Welcome to Blood City
1976 The Clown Murders
1974 Sunday in the Country

TV seriály

2011 InSecurity (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
2005 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Odysea 5 (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Taste of Shakespeare, A (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
1979 Matt and Jenny (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace