foto

Sebastian Ströbel

  • nar. 2.2.1977 (42 let)
    Karlsruhe, Bádensko-Württembersko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Wunschzettel (TV film)
2017 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Norwegen (TV film)
Nord Nord Mord – Clüver und die wilde Nacht (TV film)
2016 München Mord – Kein Mensch, kein Problem (TV film)
2015 Jak Honza ke štěstí přišel (TV film)
Zásnuby naruby (TV film)
2014 Cecelia Ahern: Mezi nebem a zemí (TV film)
Cecelia Ahern: Tajemná kniha lásky (TV film)
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
Ironicity
Černá díra (TV film)
2012 Abseitsfalle
Náš malý likvidátor (TV film)
On je žena (TV film)
Unter Frauen
2011 Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
2010 Gonger 2 - Das Böse kehrt zurück (TV film)
Uns trennt das Leben (TV film)
2009 Contra
Láska v Bostonu (TV film)
Můj Džin z lahve a já (TV film)
Saze štěstí (TV film)
2008 Appassionata
Pomsta ze záhrobí (TV film)
Přežila jsem peklo (TV film)
2007 Wenn Liebe doch so einfach wär' (TV film)
Wortbrot
2006 Konec zlatých časů (TV film)
Rosalie und Bruno
2005 Modrooká Polly
Vidíš mě? (TV film)
2004 Abgefahren - Mit Vollgas in die Liebe
Holky to chtěj taky 2
Leise Krieger
2002 Brudertag (studentský film)
Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Snipers Alley
2000 Die Hässliche (TV film)
Die Nacht der Engel (TV film)

TV seriály

2013 Kobra 11 (TV seriál)
Ztracený přítel (S17E14)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Srdeční záležitost (S03E03)
2007 Verrückt nach Clara (TV seriál)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Parta (S06E15)
2001 Powder Park (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Die Superpauker (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace