Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Orgasmus mají úspěšně za sebou, ale Inken (Diana Amft), Lucy (Jasmin Gerat) a Lena (Karoline Herfurth) přesto zažívají těžké časy. Rodiče jim dělají typicky rodičovské problémy a výše kapesného zdaleka neodpovídá železné disciplíně při kontrole pozdních příchodů. Nezbývá než se postavit na vlastní nohy, což se v případě studentek snadno naplánuje, ale špatně realizuje. Kde sehnat peníze na slušné bydlení?

Všechny tři kamarádky dostaly do vínku krásný vzhled a odvahu, a tak potřebují jenom najít ty správné oběti s velkými byty. Zdá se však, že hvězdy jim tentokrát nejsou nakloněny. Lucy a Lena se zamilují do kluků, kteří nejsou těmi, za které se vydávají. A Inken hraje dominu submisivnímu sousedovi, místo aby věnovala pozornost sympatickému mladíkovi, který ji miluje Tři nerozlučné kamarádky se řítí sledem komických peripetií s mladistvým půvabem a neodolatelným šarmem.

Pokračování populární komedie Holky to chtěj taky, kterou v České republice vidělo bezmála 230 tisíc diváků, znovu nabízí divákům neodolatelný mix komediální zápletky, dívčího půvabu a přiměřené erotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Je spousta druhů filmů - těch, co u nich člověk pláče, směje se, pociťuje strach, znechucení, napětí, uvolnění atd. Film Holky to chtěj taky 2 patří do vzácnější kategorie filmů, u kterých divák prožívá problémy s dýcháním, vystřelující bolest na prsou a nepříjemné pálení očí. Možná, že při něm někdo dostane i srdeční zástavu. První díl byl komedie o tom, jak se němky snaží mít svůj první orgasmus - nebyl to zdaleka žádný zázrak, ale o komedii se to alespoň viditelně pokoušelo. Druhý díl, popisující problém se samostatným bydlením, již neobsahuje ani ty náznaky komedie z prvního dílu. Jistě, Diana Amft (mimochodem skutečně nehezká dívka) pořád dělá ty svoje duchem nepřítomný držky při sexu, nechá si strkat prostředníček do držky jako správná učitelka cizích jazyků, ale to z toho podle mě zdaleka nedělá komedii. Žil jsem v domnění, že tam bude "zábavná" scénka s nějakou babičkou, ale když film skončil a nic takového tam nebylo, tak jsem usoudil, že jsem si to spletl s jiným kdysi viděným německým hybridem tohoto ražení a tak jsem byl nakonec rád, že se mi vyhnula ta zástava srdce. Shrnu-li to - film se snaží být spíš veselejší romantikou s humornými prvky, ale nefunguje to. Z části proto, že to je německý, a především proto, že to je úplně dementní film s nesympatickým hereckým obsazením. ()

Woodstock 

všechny recenze uživatele

"Make love, not ape!!!"     Nechci nikomu sahat do svědomí, ale vážně by mě zajímalo, kolik z těch lidiček, kteří tomu vrazili odpad! to doopravdy vidělo?! Já to viděl a pobavilo mě to. Informace pro filmového znalce Djkoma - je mi víc než patnáct let. Dokonce několikrát víc ;-) ()

Reklama

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Já s tímto německým "masterpiecem" nemám problém. Pro puberťáky je to "good enough", takže se průměrné hodnocení hodí celkem dobře. Starší větve, co tu distingovaně hodnotí, by tak mohly jít od válu a nechat si hodnocení na svoje artové samohany. Áno, jste strašně chytří a rozumíte filmům, ale co kdybyste si šli honit ego jinam?. ()

Anakikin 

všechny recenze uživatele

Pokračování Holek, které to taky chtěj vzniklo tři roky po jedničce a výsledek je více než rozporuplný. Jako by autoři chtěli ještě za každou cenu něco vymačkat z námětu, který už původně ne zrovna ideálně fungoval. Hlavní problém je to, že ač jde o komedii, prakticky není čemu se zasmát. Snímek tak nějak líně propluje a nakonec vyšumí do ztracena. Opravdu vtipných pasáží by se dalo napočítat na prstech jedné ruky a i tak by ještě pár prstů zbylo. Dvojka tentokrát pomyslnou laťku danou prvním dílem nejenže nepřekonala, ale spíše podplazila... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Že by to byl průser na černý hodnocení se říct nedá. Jenomže oproti prvnímu dílu už to neni tak "nadržená" komedie. Holky trochu vyrostly, a tak řešej trochu jiný problémy, i když ten sex tu taky pořád je. Necelá hodina se dá říct, že je jeden hodně velkej rozjezd, kde se téměř nic neděje a neni se čemu smát. Druhou slabší hvězdu přihazuju za závěrečnou půlhodinku, která měla pár slušnejch a vtipnejch momentů. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama