foto

Filip Jankovič

  • nar. 29.8.1985 (33 let)
    Trenčín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Backstage

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Česko Slovensko má talent 5 (TV pořad)
2007 SuperDuety (TV pořad)
2004 Česko hledá SuperStar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace