foto

Brigitte Böttrich

  • nar. 1945
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Auf und Ableben
2016 Ein gefährliches Angebot (TV film)
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
2013 Antons Fest (studentský film)
Hannas Reise
Sopka
2009 30 Karat Liebe (TV film)
2008 Mörderischer Norden - Der Tote in der Mauer (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Hranice zoufalství (TV film)
2006 Místo činu: Černé srdce (TV film)
Vineta
2005 Das Zimmermädchen (TV film)
2004 Láska musí počkat (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Mit dem Rücken zur Wand (TV film)
Místo činu: Brémy - Stíny (TV film)
Schneller als der Zug (studentský film)
Život mě zabíjí
2001 Romeo (TV film)
2000 Trennungsfieber (TV film)
1999 OA jagt Oberärztin (TV film)
Speciální jednotka (TV film)
1998 Metzger, Die (TV film)
1997 Das Hochzeitsgeschenk (TV film)
1995 Bij dál, malé srdce! (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1991 Karniggels
1990 Der Fotograf (TV film)
1989 Abschied vom falschen Paradies
1987 Reichshauptstadt privat (TV film)

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Mord im Spukschloss (S03E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
Správná dvojka (TV seriál)
Tod und Liebe (E69)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Kocovina (S17E13)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Vůně smrti (S01E11)
Wilsberg (TV seriál)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Koffie to Go (TV seriál)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Betty und die Brüder (S07E10)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Augenblick der Liebe (S11E06)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Leinen los für MS Königstein (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Flotter Dreier, Ein (TV seriál)
Mit einem Bein im Grab (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Auf und Ableben

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky