foto

Carmen-Maja Antoni

  • nar. 23.8.1945 (73 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Krauses Hoffnung (TV film)
Totengebet (TV film)
2017 Der König von Berlin (TV film)
Píseček (TV film)
Tatort – Der scheidende Schupo (TV film)
2016 Die 7. Stunde (TV film)
Die Kinder meines Bruders (TV film)
Krauses Glück (TV film)
2015 Der Mann ohne Schatten (TV film)
Ein Mord mit Aussicht (TV film)
Polizeiruf 110 - Ikarus (TV film)
2014 Die letzte Instanz (TV film)
Krauses Geheimnis (TV film)
Miss Sixty
Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
2013 Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
2012 Das Kindermädchen (TV film)
Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen (TV film)
Rosa Roth - Trauma (TV film)
2011 Holger sacht nix (TV film)
Krauses Braut (TV film)
Lindburgs Fall (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
2010 Keiner geht verloren (TV film)
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Baby frei Haus (TV film)
Das Brautkleid (studentský film)
Krauseho kúra (TV film)
Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
2008 Ein starkes Team - Hungrige Seelen (TV film)
Gott schützt die Liebenden (TV film)
Předčítač
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
Stürmische Zeiten (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Krauses Fest (TV film)
Polizeiruf 110 - Gefährliches Vertrauen (TV film)
Ten den přijde (TV film)
2006 Drei Dramolette: Claus Peymann kauft sich eine Hose und geht mit mir essen (TV film)
Pojď blíž
Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
2004 Gram
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Land's End (TV film)
2003 Ein Schiff wird kommen
Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2002 Brüder (TV film)
Kluci to taky chtěj... a pořád!
Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zúčtování (TV film)
2001 Berlin Is In Germany
Der Zimmerspringbrunnen
Inas Geburtstag
Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Pinky a pejsek za milion
2000 Komisařka Rosa Roth - Láska a smrt (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
1999 Hochzeitskuh, Die
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zachránkyně (TV film)
Nočňátka
Wohin mit den Witwen
1998 Komisařka Rosa Roth - Jeruzalém aneb Cesta na smrt (TV film)
Move on up (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
Pod kůži (TV film)
Tatort - Der Tod spielt mit (TV film)
Život - stavba povolena
1996 Ein Bernhardiner namens Möpschen
Komisařka Rosa Roth - Cesta nikam (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Pondělí, 26. listopad (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
1995 ...nächste Woche ist Frieden (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Samé lži (TV film)
Ärzte: Weiß wie Schnee - Rot wie Blut (TV film)
1994 Haß im Kopf (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
Ärzte: Die Narbe des Himmels (TV film)
1993 Polizeiruf 110 - Tod im Kraftwerk (TV film)
Rosenemil
1991 Ein kleiner Knall am Nachmittag (TV film)
1990 Heimsuchung (TV film)
Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
1989 Die Irrfahrten des Weihnachtsmannes (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
Zatracená smůla!
1988 Gabriel komm zurück (TV film)
Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
1987 Jeder träumt von einem Pferd (TV film)
Kindheit
1986 Junge Herr Siegmund, Der (TV film)
Jungfer Miras Mirakel (TV film)
Käthe Kollwitz
1984 Eine schöne Bescherung (TV film)
1983 Der kaukasische Kreidekreis (divadelní záznam)
1982 Der Hase und der Igel (TV film)
Jegor Bulytschow und die Anderen (divadelní záznam)
Malá tlustá Tilla
1981 Dicke und ich, Der
1980 Všechna moje děvčata
1979 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Zwerg Nase (TV film)
1975 Bankett für Achilles
Blumen für den Mann im Mond
Der Staatsanwalt hat das Wort - Geschiedene Leute (TV film)
1974 Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwester Martina (TV film)
Nachtasyl (TV film)
1973 Das große Fest
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Wenn die Tauben steigen (TV film)
1970 Der Staatsanwalt hat das Wort - Außenseiter (TV film)
1969 Ljubow Jarowaja (TV film)
1968 Komödie der Irrungen (divadelní záznam)
1967 Das Mädchen an der Orga Privat (TV film)
1966 Fräulein Schmetterling
1965 Denk bloß nicht ich heule
1959 Der Dieb im Warenhaus

TV seriály

2019 Merz gegen Merz (TV seriál)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sophie kommet doch all (S03E13)
Tod eines Roadies (S03E12)
Sankt Kennedy (S03E11)
další epizody (11)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
2011 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Spuren (S01E02)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Umlčená (S01E06)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Laden, Der (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
1956 Die blauen Blitze (TV seriál)

Dokumentární

2008 Die 30 besten Berlin-Filme (TV film)
2004 Die Spielwütigen

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace