foto

Gil Darnell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7Seconds
Atonement (TV film)
2017 Deadly Exchange
2015 Soldiers of the Damned
2014 Beyond the Lights
Litva, do toho!
2013 All Things to All Men
2012 The Chronicles of Sir Colonel Walter S Houghington III: Entry One
2009 Dedd Brothers
Nedívej se nahoru
2008 Color of the Cross 2: The Resurrection
2004 Wipe Out (TV film)

TV seriály

2018 MacGyver (TV seriál)
Improvise (S03E01)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
An Inconvenient Ruth (S02E15)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Ghosts of Christmas Future (S01E04)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Rychlý, tichý, smrtící (S03E17)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
The One You've Been Waiting For (S12E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v mělkém hrobě (S11E14)
2015 Království (TV seriál)
Konec truchlení (S02E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kovbojská soutěž (S11E09)
Naděje z paláce kouzel (S11E07)
Vynálezce v rybníku (S11E03)
2014 Království (TV seriál)
Vraždění neviňátek (S01E22)
Ať žije král (S01E21)
Dřevění vojáčci (S01E19)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Ostrov fantazie (S05E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)

Dokumentární

2017 Hollywood Checkmate
2013 Posedlost: Temné touhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace