foto

Małgorzata Foremniak

  • nar. 8.1.1967 (54 let)
    Radom, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Margaret Foremniak (také Jędruszczak, příjmení po prvním manželovi) je narozena dne 8. ledna 1967 v Radom. Je to polská herečka, která účinkuje v divadle, ve filmu a v televizi. V roce 1989 absolvovala fakultu herectví na filmové škole v Lodži.

V letech 1993-1999 je spojovaná s Varšavským divadelním náměstím. Jako zlom v její kariéře je označovaná role ve filmu MOJE VÁLKA, kde zahrála roli po boku W. Dafoe, dále bychom mohli zmínit i filmové zpracování historického románu QUO VADIS kde také obsadila roli Chrisotemis.

Je po druhé vdaná, z prvního manželství s Thomasem Jędruszczakiem má dceru Alexandru. Její první manžel zemřel při automobilové nehodě v Białobrzegami 4. května 2005. Spolu se svým druhým manželem, Waldemarem Dzikim, má dvě adoptované děti: Milena a Patrick.

Byla také vyslancem dobré vůle UNICEF a také jako polský zástupce ve štafetě nesoucí olympijský oheň.

Lukáš "Lucas87" Polcer

Herecká filmografie

Filmy

2021 Sonata
2020 Maria nie żyje
2019 Jak sbalit milionáře
2018 Kobieta sukcesu
2016 Sługi boże
2015 Červený pavouk
2011 Och, Karol 2
2009 Miasto z morza
2007 Świadek koronny
2006 Krótka histeria czasu
2005 Pitbull
2003 Přimhuř oči
Staré báje vikingů
2002 Jak to się robi z dziewczynami
2001 Moje válka
Quo Vadis
Smrtící Avalon
2000 Poslední mise
1999 Prawo ojca
1996 Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
1995 Daleko od siebie
Zolotoje dno
1994 Miasto prywatne
1991 In flagranti
1987 Kingsajz

TV seriály

2021 Sexify (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
W pułapce (S03E01)
Ostateczne starcie (S02E13)
Śmiertelne wyzwanie (S02E12)
další epizody (9)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
W pętli (S01E11)
Skarby Kazimierza (S01E10)
Nieproszeni goście (S01E09)
další epizody (6)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Kuzyn (E13)
Zacznijmy od nowa (E12)
Podróż sentymentalna (E11)
další epizody (10)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Długi sen (S14E11)
2011 Na dobre i na złe (TV seriál)
Prywatny koniec świata (S13E36)
Zanim będzie za późno (S13E23)
Diagnoza: Samotność (S13E22)
další epizody (12)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Czas na zmiany (S12E37)
Ostatni raz (S12E36)
Przysługa (S12E35)
další epizody (26)
2009 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (16)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Gwiazda Burskiego (S11E38)
Życie to nie żart (S11E37)
Trudna miłość (S11E34)
další epizody (20)
2008 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Ręką ściany nie przebijesz (E52)
Wakacje z finałem, cz. 2 (E51)
Wakacje z finałem, cz. 1 (E50)
další epizody (13)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Pogoda na jutro (S10E37)
Kwarantanna (S10E35)
Intuicja matki (S10E32)
další epizody (21)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
Primabalerina (E39)
Walentynki (E38)
Edukacja Tomka (E37)
další epizody (39)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieuchronne rozstania (S09E38)
Po drugiej stronie łóżka (S09E37)
Najlepsza córka (S09E36)
další epizody (19)
2006 Na dobre i na złe (TV seriál)
Przypadek metafizyczny (S08E36)
Różne priorytety (S08E35)
Otwarty konflikt (S08E34)
další epizody (31)
2005 Pitbull (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Niedokończona rozmowa (S07E40)
Zagadkowe omdlenia (S07E39)
Sprawy rodzinne (S07E38)
další epizody (35)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Babcia do wynajęcia (S06E39)
Trudna misja (S06E38)
Biało-czarni (S06E37)
další epizody (39)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Impas (S05E39)
Depresja (S05E38)
Autokuracja (S05E37)
další epizody (38)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wypadek (S04E38)
Ujawnione sekrety (S04E37)
Odważny krok (S04E36)
další epizody (35)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieoczekiwane wiadomości (S03E36)
Przełomowe wyznanie (S03E35)
Internetowe uczucie (S03E34)
další epizody (35)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Bezdomna samotność (S02E37)
Niezwykła nowina (S02E36)
Zgubny zwyczaj (S02E35)
další epizody (37)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Wyznanie (S01E34)
Gra pozorów (S01E33)
Na granicy życia (S01E32)
další epizody (34)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Zemsta (E28)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
Sława i chwała (TV seriál)
Tajemnica Sagali (TV seriál)
Wszystkie części mocy (E14)
Czarny książę (E10)
Posłańcy ognia (E05)
další epizody (5)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
Matki, żony i kochanki (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
Radio Romans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky