foto

Peter Nashel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Dámský klub
Nigerian Prince
2017 Já, Tonya
2014 Dukhtar
2013 Deep Powder
Pravda je jen slovo
2011 Metro (TV film)
2009 Nejistota
Přenašeči
2008 New Yorku, miluji Tě!
2006 Amorův úlet
Noční volání
2005 Tajná přání
2001 Temná voda

TV seriály

2017 Incorporated (TV seriál)
Golden Parachute (E10)
Burning Platform (E09)
Operational Realignment (E08)
další epizody (5)
2016 Incorporated (TV seriál)
Profit and Loss (E05)
Cost Containment (E04)
Human Resources (E03)
další epizody (5)
Marco Polo (TV seriál)
Heirs (S02E09)
Whitehorse (S02E08)
Lost Crane (S02E07)
další epizody (9)
2015 Younger (TV seriál)
The Old Ma'am and the C (S01E12)
Hot Mitzvah (S01E11)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
další epizody (12)
2014 Marco Polo (TV seriál)
The Heavenly and Primal (S01E10)
Prisoners (S01E09)
Rendering (S01E08)
další epizody (10)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Vražedný program (S03E13)
Ztracené dítě (S03E12)
Záchranářka (S03E11)
další epizody (13)
2010 Rubicon (TV seriál)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Život je rock (E17)
Každý ví, že je to Windy (E16)
Všichni ti mladí frajeři (E15)
další epizody (10)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Unexpected Arrival (S02E12)
The Convertible (S02E11)
další epizody (4)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Muž, který prodal svět (E07)
Úterý je mrtvé (E06)
Co se dá dělat v New Yorku, když si myslíte, že jste mrtví (E05)
další epizody (7)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Plan (S02E08)
The Summer House (S02E07)
další epizody (9)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Country House (S01E08)
další epizody (10)
1994 Head, The (TV seriál)

Dokumentární

2012 Park Avenue: Money, Power and the American Dream
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2010 Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer
Freakonomics
2007 Konec v nedohlednu
2004 Deadline
2003 Overnight
2002 Report from Ground Zero (TV film)
Trials of Henry Kissinger, The
1985 American Masters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace