Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gabriel (R. Williams) moderuje oblíbený noční rozhlasový pořad. Jednou jej kontaktuje těžce nemocný chlapec Pete (R. Culkin) . Po mnoha rozhovorech se Gabriel rozhodne zjistit pravou Peteovu identitu. Jeho telefonní číslo ani adresa však nejsou pravé a obklopují ho samá znepokojivá tajemství.. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (61)

Desperado 

všechny recenze uživatele

Atmosferické! Len akosi vycucané z prsta. V každom prípade je to od začiatku do konca zaujímavé, a aj keď sa jedná o banálnu dejovú líniu, má to celkom slušné grády. Až sa zdá neuveriteľné, že sa dalo na základe tejto historky, ktorú by mnohí odignorovali aj na titulkoch bulvárnych plátkov, nakrútiť taký sugestívny filmík. A celkovo priaznivému výsledku pomáhajú herecké výkony Robina Williamsa a hlavne, Toni Collette. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Filmařsky to není žádný průlom, ale dává to podnět k velmi zajímavým zamyšlením. Tak nejprve k výhradám, že to není žádný thriller. Je, moji drazí, opravdu je. Podle mě nemusí být thriller jen napětí, když někdo na někoho číhá se střelnou zbraní potmě, nebo, když si někdo schovává usušenou maminku ve sklepě (byť to byl dobrý film). ___ Tohle je prostě vztahový thriller. A ruku na srdce: kolikrát potkáme geniálního vraždícího maniaka, který si ve sklepě...a teď dle svých nočních můr doplňte cokoliv, ve srovnání s tím, kolikrát se cítíme opuštění a sami? A o tom tenhle film je. O samotě a touze být viděn i za cenu překročení určitých hranic. O zoufalém vyšťourávání pozornosti z mezizubních prostor obecného nezájmu. Všchni zpozorníme při dobrém tklivém příběhu (to dítě pohodili na sněhu, ta dívka si musela vydělávat vlasním tělem...), ale, kdo si všímá té obyčejné pustoty (singl člověk bez přátel, senior ve svém bytě bez rodiny)? Není to tak sexy, aby to bylo zajímavé, takže kromě několika sociálních organiací: NIKDO.___ A taky tento snímek solidně a přitom nenápadně zpodobňuje novodobý hon na čarodějnice. Když se někdo prohřeší proti obecně přijímaným pravdám, ať už mají či nemají hodnotu a ten hříšník se ohrazuje doopravdy nebo jenom v představách ostatních, tak mu sice nejde o holý život , ale o vyobcování. Nemůžeš se obrátit proti všeobecně adorovaným a kladným hodnotám (které jsou za takové určené), jinak dostaneš ty nejhnusnější nálepky, aniž by někdo zkoumal pravou podstatu těch jakože nedotknutelných hodnot, které jsi svou skepsí pošpinil. /27. 2- 2011/ ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejde o žádný extranapínavý thriller, spíš plyne svým pomalým tempem a obsahuje i pár vrcholných momentů. Děj je věrohodný a Robin Williams zvládl homosexuálního vypravěče příběhů na jedničku. U tohoto filmu je nutno si vážit i přívlastku "podle skutečné události". Na druhou stranu však nejde o nic světoborného, originálního či extra zábavného, prostě čistý průměr. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Film hrající si na temný thriller se zajímavým nápadem, ale přeutahajícím dějem postavený jen na Robinovi a Toni. Být neznámé herecké obsazení jsem přesvědčen o tom, že by měl tento snímek tak třetinovou sledovanost a poloviční hodnocení... - 4. 3. 2012 - 50% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další ukázkový příklad filmu, ve kterém se sešli výborní herci, ale kvůli slabému scénáři a možná i kvůli režii z toho nakonec vylezl takový nemastný a neslaný minithriller, který diváka během děje napíná objevováním se slibných peripetií a v závěru, když už prostě čekáme šokující vyvrcholení a rozuzlení, tak přijde jen taková slabá náhražka, která sotva zasytí. Zkrátka nápadité, herecky lákavé, ale bohužel příliš málo úderné. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku ve městě Montgomery a v New Jersey ve městě Newmark. (rafix)

Reklama

Reklama