foto

Michèle Marian

  • nar. 7.4.1963 (56 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Osudná zastávka v Bangkoku (TV film)
2003 Im Namen des Herrn (TV film)
2001 Herzensfeinde (TV film)
Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
1999 Loď snů - Tahiti (TV film)
1998 Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
1997 Napoleon Fritz (TV film)
1996 Das Karussell des Todes (TV film)
Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Fallobst (TV film)
1993 Unvergeßliches Wochenende... in Salzburg, Ein (TV film)
1991 Farssmann oder Zu Fuss in die Sackgasse
Letzte Liebe (TV film)
1990 Unerwartete Bescherung (TV film)
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
1986 Viola (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Wer ist denn Wuttke? (TV film)
1984 Der Lude
Smrt na jezeře (TV film)
Vyměněná královna
1983 Autopohádky
1979 Dokud vás smrt nerozdělí
Gelb ist nicht nur die Farbe der Sonne (TV film)
Hochzeitsreise (TV film)

TV seriály

2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Nina (E27)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Rache ist süß (S05E29)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Florida Lady (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
1992 Zorc (TV seriál)
1990 Aerolina (TV seriál)
Der Millionenerbe (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein todsicherer Tip (E104)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Bühne frei (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein gefährlicher Fund (E86)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky