foto

Gabrielle Forest

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sněhy Kilimandžára
2010 Amants naufragés, Les (TV film)
2009 Des gens qui passent (TV film)
Setkání s vrahem (TV film)
2007 Coupable (TV film)
Místo něho
2006 Kde je Sára? (TV film)
Un printemps à Paris
2005 Návrat
2001 Dessous, Les
1999 Enfants du jour, Les (TV film)
Já za to nemůžu
Les montagnes bleues (TV film)
1998 Zonzon
1997 La Cité des alouettes (TV film)
Une leçon particulière (TV film)
1994 Une belle âme
1993 Mauvais garçon
1992 Tatínek a nikdo jiný (TV film)
1987 Sécurité publique
1985 Brigade des moeurs

TV seriály

2017 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Norman (S02E03)
Fabrice et Christophe (S02E02)
Virginie et Ramzy (S02E01)
2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Présumé coupable (S01E05)
Profil zločinu (TV seriál)
Halloween (S07E04)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
François (S01E06)
Audrey (S01E04)
Line et Françoise (S01E02)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Cendrillon et compagnie (S08E04)
2008 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
La Quête (S03E03)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Cercueil volant (S04E13)
2003 Fargas (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
2002 Petit café (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Poids lourds (S07E02)
2001 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Le Prix de l'excellence (S07E03)
2000 Sandra et les siens (TV seriál)
1999 Brigade spéciale (TV seriál)
Jacotte (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvý ze stavby (S07E03)
1997 Combats de femme (TV seriál)
Homme en colère, Un (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1987 Bonjour maître (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky