foto

Louis Arcella

  • nar. 20.4.1954 (66 let)
    Aqua de Dios, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vítězství je naše
2013 Mafiánovi
2009 Nejistota
2008 Cesta do země snů
2004 Dveře v podlaze

TV seriály

2018 Maniak (TV seriál)
Utangatta (E09)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Lazebník (č. 161) (S01E04)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kapsle jedu (S10E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky