foto

James Mitchell

  • nar. 29.2.1920
    Sacramento, California, USA
  • zem. 22.1.2010 (89 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Women at West Point (TV film)
1977 Nový začátek
1975 The Silence (TV film)
1964 Bitter Weird (TV film)
1961 A Touch of Magic
1960 Rashomon (TV film)
The Man in the Moon (TV film)
1956 The Peacemaker
1955 Oklahoma
The Prodigal
1954 Deep in My Heart
1953 Přidej se k nám
1950 Devil's Doorway
Stars in My Crown
The Toast of New Orleans
1949 Colorado Territory
Incident v pohraničí
The House Across the Street
1946 California Gold Rush
Introspection
1944 Stagecoach to Monterey
1943 Bordertown Gun Fighters
Coney Island
Fantom opery
Rhythm of the Islands
White Savage
1942 Moonlight in Havana
Valley of Hunted Men

TV seriály

1990 Snílek (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1967 Star Trek (TV seriál)
Cesta k Babylonu (S02E15)
1966 Blue Light (TV seriál)
Inspektor Hawk (TV seriál)
1961 Tallahassee 7000 (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
Startime (TV seriál)
Too Young to Go Steady (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
The Seven Lively Arts (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
Casablanca (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 Terra X: Tropenfieber: Logbuch Bounty - Das Rätsel der Meuterei (TV seriál)
2005 Get Aboard: The Band Wagon
2004 Broadway: The American Musical (TV seriál)
Soapography (TV seriál)
1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)
All My Children: Behind the Scenes
1987 Biography (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
That's Dancing! - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Savannah Sunrise

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1982 The 9th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 8th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
Great Performances: Dance in America (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky