foto

Arnulf Schumacher

  • nar. 1.4.1940 (79 let)
    Ottersdorf,, Baden, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Davon willst Du nichts wissen (TV film)
2005 Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2004 Kupec benátský
Zvláštní chůva (TV film)
2002 Der Morgen nach dem Tod (TV film)
2000 Cymbelin (TV film)
Schule
Verlorene Kinder (TV film)
1999 Bittere Unschuld (TV film)
1998 23
Liebe auf Abwegen (TV film)
1996 Charleys Tante (TV film)
1992 König Lear (TV film)
Růže pro Afriku (TV film)
1991 Allein unter Frauen
Místo činu - Pedofil (TV film)
1988 Pizza-Express (TV film)
Tatort - Sein letzter Wille (TV film)
1983 Místo činu - Miriam (TV film)
1981 Frohes Fest
1979 Winterspelt 1944 (TV film)
1970 Minister und die Ente, Der (TV film)

TV seriály

2004 Big Ben (TV seriál)
V dobrých rukách (S11E05)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
1998 Siska (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1986 Lenz oder die Freiheit (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace