foto

Levin Henning

  • nar. 1999
    Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rozmarné jaro: Životní poslání (TV film)
2015 V písku - Příslib svobody
2013 Millionen
Rudá jako rubín
2012 Štěstí
2010 A je tu Lola!
Der Eintänzer (studentský film)
Unsere Farm in Irland - Rätselraten (TV film)
2009 Bílá stuha
Liebeslied

TV seriály

2015 Dr. Klein (TV seriál)
Fehler (S02E04)
2011 Frühling (TV seriál)
2007 Unsere Farm in Irland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace