foto

Levin Henning

  • nar. 1999
    Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rozmarné jaro: Životní poslání (TV film)
2015 V písku - Příslib svobody
2013 Millionen
Rudá jako rubín
2012 Štěstí
2010 A je tu Lola!
Der Eintänzer (studentský film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2009 Bílá stuha
Liebeslied

TV seriály

2015 Dr. Klein (TV seriál)
Fehler (S02E04)
2011 Frühling (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace