foto

Assad Siddique

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jsem tvá
2012 Johan Falk: Spelets regler
2007 Andre omgang
Import/Export
2006 Studené nohy
2005 Import-eksport
Izzat

TV seriály

2014 Mammon (TV seriál)
Dohoda (S01E04)
Probuzení (S01E02)
Oběť (S01E01)
2011 Taxi (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace