foto

Adam Markiewicz

  • nar. 1978
    Rybnik, Slezské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pampa Blues (TV film)
Zmizelá a obviněná (TV film)
2013 Válečná generace (TV film)
2011 Der dunkle Spiegel
Rodinné dědictví (TV film)
Ztracený čas
2010 Jindřich IV. Navarrský

TV seriály

2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky