foto

Henri Szeps

  • nar. 2.10.1943 (77 let)
    Lausanne, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
2013 McLeans Money
2012 Bathing Franky
2001 Elixir
Jižní Pacifik (TV film)
1992 Seeing Red
1987 Les Patterson Saves the World
The Edge of Power
Travelling North
1986 Dobrodružství v zátoce
1985 Co se škádlívá..
Pickwick Papers (TV film)
1983 Dokud nás smrt nerozdělí
Sherlock Holmes and a Study in Scarlet
Sherlock Holmes and the Valley of Fear
The Return of Captain Invincible
1982 Best of Friends, The
Záhada zámeckého domu
1981 A Step in the Right Direction (TV film)
Run Rebecca, Run!
1980 A Toast to Melba (TV film)
Fatty Finn
1979 Ride on Stranger (TV film)
The Plumber (TV film)
1977 Say You Want Me (TV film)
1969 You Can't See 'round Corners

TV seriály

2009 Jesters, The (TV seriál)
2001 Escape of the Artful Dodger (TV seriál)
Flat Chat (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1992 Skippy (TV seriál)
1990 Nulová šance (TV seriál)
Church Bells in Bogota (S02E15)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)
1985 Palace of Dreams (TV seriál)
1984 City West (TV seriál)
Matka a syn (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Daily at Dawn (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
Dick Emery Show in Australia, The (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Number 96 (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Spyforce (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky