foto

Garry McDonald

  • nar. 30.10.1948 (69 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Světlo mezi oceány
2012 Being Venice
2011 Hořící muž
2010 Nebojte se tmy
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2007 King, The (TV film)
2006 BlackJack: Dead Memory (TV film)
Nevěstin nevlastní otec (TV film)
2005 Mary Bryantová (TV film)
2003 Proměna Placida Lakea
2002 Rabbit Proof Fence
2001 Moulin Rouge
2000 Smolař
1999 Halifaxová, soudní psychiatr - Někdo, koho znáš (TV film)
1990 Struck by Lightning
1987 Place at the Coast, The
Those Dear Departed
1985 Banduk (TV film)
Wills & Burke
1983 Molly
1982 Ginger Meggs
The Pirate Movie
1977 Putovní kino
1975 Games for Parents & Other Children (TV film)
Piknik na Hanging Rock
1974 Stone
1973 Avengers of the Reef

TV seriály

2010 Offspring (TV seriál)
Rake (TV seriál)
2005 Temné příběhy (TV seriál)
2002 Bad Cop, Bad Cop (TV seriál)
2001 Love Is a Four-Letter Word (TV seriál)
1999 Chuck Finn (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Fallen Angels (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
1991 Eggshells (TV seriál)
Odvrácená strana ráje (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1985 Winners (TV seriál)
1984 Matka a syn (TV seriál)
1981 Gunston's Australia (TV seriál)
1980 Spring & Fall (TV seriál)
1974 Flash Nick from Jindavick (TV seriál)
1972 Aunty Jack Show, The (TV seriál)
Over There (TV seriál)
Snake Gully with Dad and Dave (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
The Comedy Game (TV seriál)
1967 Hunter (TV seriál)
You Can't See Round Corners (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

TV pořady

1975 Norman Gunston Show, The (TV pořad)
Wollongong the Brave (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace