foto

Zaid Farid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Showtime
1999 Doživotí
Jiná láska
Trhák pana Bowfingera
1998 Vždy proti přesile (TV film)
1997 Ještě blbější
1996 Soul of the Game (TV film)
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
Snímek na tělo
1993 V ulicích Los Angeles (TV film)
1991 Obojek
1990 Chlapi neutíkají
1989 Cold Justice
1988 Nico
1987 Father Clements Story, The (TV film)
1985 Dáma v modrém (TV film)
Zákon mlčení
1984 Učitelé
1981 Propastný rozdíl
Čtyři přátelé

TV seriály

2010 Ted a spol. (TV seriál)
Harašení (S02E05)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Milostný osmiúhelník (S03E19)
Tráva (TV seriál)
Excellent Treasures (S04E06)
2004 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj motýl (S03E16)
2000 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sběrači kostí (S05E04)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Homecoming (S02E04)
1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Výjezd (S05E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace