Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

beso74 

všechny recenze uživatele

Priemerná buddy komédia ktorá sa zúfalo snaží zviesť na vlne reality show a vybojovať si tak svoje miesto na slnku. Nemožno jej uprieť, že obsahuje aj podarené akčné scény, aj obstojné vtipy, čo jej však musím vyčítať, je jej konzistentnosť, tvorcovia sa akosi nevedeli rozhodnúť, čo vlastne natáčajú. Šťastie pre nich, že situáciu zachránili cynický De Niro a šašovský Murphy. Bez nich by to asi skončilo veľkým fiaskom. ()

kacmi 

všechny recenze uživatele

Showtime je film, ktorý mal obrovský potenciál, a v niektorých scénach sa svojim možnostiam približuje - predovšetkým vďaka De Nirovi a Murphymu. Pravdepodobne to bol nevyvážený scenár, ktorý spôsobil, že nefunguje tak ako by mal. Produceti mali ešte chvíľu vydržať a počkať na jeho prepis, alebo aspoň najať "script healera". A možno je to jeden z filmov, ktoré v scenári fungovali, ale pri natáčaní sa čaro nejako stratilo, a iba občas ním prebleskne. ()

Reklama

Luqi 

všechny recenze uživatele

1 + 1 = 1...........Myslím, že z tejto témy sa dalo vyťažiť oveľa viac - hlavne "vďaka" scenáru, ktorý sa moc nevydaril - miestami nudil a niektoré časti ako keby som už videl v iných filmoch.......ale čo je zaujímavé, problém bol aj v hercoch - paradoxne, aj keď Murphy a De Niro odviedli svoj slušný štandard, ako dvojica sa spolu moc nehodia . ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Eddie Murphy spolu ve filmu a ještě jako parťáci? A jde to vůbec? Ale jo, pokud se bude jednat o komedii jako je tento snímek. Každý z nich je tu přesně takový, jaký je znám. Murphy ukecaný až se jeden diví, že má pořád co říct a De Niro vážný jak mýdlo na umývadle. A neřekl bych, že je to zase až tak špatné. Oba se tu výborně doplňují, hláškují, a rozehrávají akci, která sice nepřekvapí, ale pobaví. Příběh není nijak originální, ale při Murphyho skopičinách to ani nevadí. Důležité je, aby se divák bavil. Akční scény jsou adrenalinové a zábavné. Popkornová podívaná, která rozhodně neurazí. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Nejmilejší na Showtime je to, že ačkoliv má áčkové obsazení v podobě Roberta De Nira, tak je to veskrze béčkový film z médii monitorovaného policejního / detektivního prostředí v Los Angeles, který kvalitně snoubí akci a humor (hlavně Eddie), ale který ze sebe nic většího než béčko s jedním áčkovým hercem nedělá. Čemuž odpovídá i klasický a ničím zajímavý záporák s nesmyslnými zbraněmi. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)
  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama